logo

Du er her:

Bli med på Høstarrangementet 13.-15. oktober

Velkommen til Stange!

Andre helga i oktober braker det løs på Stange på Hedmarken - det er klart for årets Høstarrangement. Høstarrangementet er en tevlingshelg, men det er slett ikke bare tevling som står på programmet - det kommer til å bli arrangert morsomme aktiviteter utenom tevlinger også.
 

Dette skjer: 

Det skal kåres norgesmestere i tevlingene (både junior og senior) motorsag, 5 om dagen (lagtevling), bløtkaketevling, osteanretning, maskinmelking og eksteriørbedømming av sau og det blir NBU-mesterskap i friluftsmatch, bygdequiz og handyman (alle er lagtevlinger).

Av andre aktiviteter kan hovedkomiteen friste med både gårdsbesøk "Tour de Vestbygda" - en reise gjennom det nydelige landskapet i Vestbygda  iStange, som blir kalt Nordens Toscana. Her skal vi på omvisning på blant annet Staur gård. Det blir også gårdsbryggeribesøk på turen. Røhne gård driver med minibryggeri og ølet blir produsert på lokale råvarer og egendyrket malt.

Konserter og bankett

Fredag 13. oktober skal Rotlaus i tillegg til Skei & PT stå på scenen. Dette blir en åpenfest hvor også de som ikke er medlem av Norges Bygdeungdomslag kan delta. Lørdag 15. oktober blir det i tradisjon tro bankett etter premieutdelingen.

Her finner du programmet for Høstarrangementet (PDF)

 

Her kan du kjøpe billett

Det er et begrenset antall billetter og det er kun mulig å kjøpe forhåndsbillett til Høstarrangementet 2017.
Frist for påmelding er 2.oktober klokken 23.00. Påmeldingen er bindende og beløpet refunderes ikke. Pris: 700 kroner.

All betaling på selve arrangementet vil skje med cashlesskort. Det vil være cashlesskort tilgjengelig på arrangementet, disse kan fylles på med bankkort/kontanter. Du kan enten velge å betale for cashlesskortet.

Følg med på nettsiden: www.hostarrangement.no og på  gå inn på Facebook og lik siden NBUs Høstarrangement for mer informasjon.

Velkommen til ei morsom helg på Stange! 

 

 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt