Foreløpig resultat 2018

1. plass: Vestby, 49 poeng

2. plass: Sørum, 39 poeng

3. plass: Nes, 13 poeng

4. plass: Nannestad, 11 poeng

5. plass: Ullensaker, 10 poeng

6. plass: Gjerdrum, 10 poeng

7. plass: Nittedal/Hakadal, 10 poeng

8. plass: Kråkstad/Ski, 8 poeng

9. plass: Skedsmo, 5 poeng

-------

Under årsmøte i Akershus bygdeungdomslag 2014 blei det vedtatt at Akershus skal ha en tevlingskonkurranse.

Lokallagsstafetten er en tevlingskonkurranse hvor lokallagene kjemper mot hverandre for å vinne prisen som deles ut til det lokallaget som har tevlet mest og best i denne stafetten. Denne prisen deles ut på årsmøte hvert år. Der vinner man heder, ære og et pengebeløp til lokallaget.

For å være med i stafetten må lokallaget stille med «reint» lag, altså et lag der alle er fra samme lokallag. Når et lokallag har fått tildelt stafettpinnen i starten av året står de fritt til å arrangere hvilken som helst tevling, men det MÅ være en lag tevling, altså 2 eller flere på laget. Tevlingen må ikke stå på mesterskapsplanen, så her er det muligheter for å være kreative og velge fritt på øverste hylle av hva som er morsomt.

Hvis f.eks. lokallaget som har fått stafettpinnen har vårarrangementet i samme periode som de har lokallagstafetten, kan de velge å legge stafetten til en lagtevling under vårarrangementet. Lokallaget må gjennomføre stafetten i løpet av måneden de har fått tildelt. Lokallaget som har fått lokallagsstafetten offentligjør dette på Facebook og på nettsidene så fort tevlingen og dato er bestemt.

Poengfordelingen er som følger:

1. plass = 10 p

2. plass = 8 p

3. plass = 5 p

4. plass = 3 p

5. plass = 1 p

Ved spørsmål kontakt Marie Tveit på 954 34 723 eller tevling.akershusbu@gmail.com

Tevlingsnemda i Akershus bygdeungdomslag; Live Grøndahl, Martine Ringereide, Karoline Bjørnholt og tevlingsleder Marie Tveit