logo

Du er her:

Hva holder vi på med i Hedmark Bygdeungdomslag?

Aktiviteten i lokallagene er selve bærebjelken i bygdeungdomslaget, og sørger for levende bygder. De ulike lokallagene arrangerer i den forbindelse en rekke aktiviteter gjennom året, og det er bare fantasien som setter begrensninger.

Hedmark Bygdeungdomslag har svært aktive lokallag, som sørger for jevnlig aktivitet med et tilbud for alle og enhver. Det arrangeres kulturkvelder, tevlingskurs/tevlinger, et variert spekter av aktiviteter, fester og mye mer. Tevling er en stor del av aktiviteten i bygdeungdomslaget, og dette være seg konkurranser i alt fra eksteriørbedømming av ku, bløtkakepynting og TRT.

En gang i året arrangeres også fylkesstevne, som ved siden av å være en tevlingshelg med uttak til landsstevne, er en helg fylt med campingliv, latter og moro. Senere på året arrangeres også den årlige HedOpp- kampen, som er en tevlingskamp mellom Hedmark og Oppland Bygdeungdomslag. Lurer du på hva som skjer i fylket fremover kan du gå inn på kalenderen vår. Ta også en titt i nyhetsarkivet eller i HBU- avisa for å se tidligere aktivitet i fylkeslaget.

Hedmark BU, konsert

 

  

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt