logo

Du er her:

Pengerush til lokallagene

Søknadene til Aktivitetsfondet er ferdig behandlet.

PENGETILDELINGSKOMITEEN: Pål Olerud (til venstre), Arne Undheim og Anders Sigstad behandler søknader til Landkreditt Banks aktivitetsfond.

Lokallagene som har søkt om penger fra Aktivitetsfondet får tilbakemelding på søknadene sine i løpet av neste uke. 


-    Det kom inn mange gode søknader og vi er veldig glade for at Landkreditt Bank valgte å øke fondet fra 60.000 til 70.000 i år slik at enda flere av våre lokallag kan få penger til å arrangere aktiviteter, sier generalsekretær i Norges Bygdeungdomslag Arne Undheim.

- Bidrar til god aktivitet

Pengetildelingskomiteen består av organisasjonssjef i Landkreditt Bank Anders Sigstad, generalsekretær Arne Undheim og organisasjonskonsulent Pål Olerud fra Norges Bygdeungdomslag.  Onsdag hadde de møte og snart vanker det penger til søkerne. 
- Vi i Landkreditt Bank synes at det er hyggelig å være med å bidra til Aktivitetsfondet.  Vi ser at det medvirker til å skape gode aktiviteter til ungdom i bygdene, sier organisasjonssjef i Landkreditt Bank Anders Sigstad. 

Ekstra penger til boblefotball

Det som er spesielt med pengetildelingen i år er at ett lokallag faktisk får mer penger enn det de opprinnelig søkte om. 

Ringsaker Bygdeungdomslag ønsker å arrangere boblefotball i samarbeid med ungdomsklubben i Moelv og Ringsaker statlige EMA-mottak (asylmottak) for å få flere ungdommer til å få opp øynene for Bygdeungdomslaget – i tillegg til å fortsette jobben med inkludering og åpenhet som var tema for årets aksjonsuke. 

Dette syns pengetildelingskomiteen var et meget bra tiltak og økte søknadsbeløpet med 500 kroner på grunn av at kostnadene med å leie boblene var høyere enn summen lokallaget hadde søkt om. 

Søknadsrekord

I år var det hele 47 lokallag som søkte om penger fra Landkreditt Banks aktivitetsfond, og dette er ny rekord. 

-    Nesten halvparten av lokallagene i Norges Bygdeungdomslag får tildelt penger fra fondet – og den geografiske spredning er stor. Lokallag i bortimot hele landet er representert og skal arrangere aktiviteter i løpet av 2017 ved hjelp av midler fra Landkreditt bank, avslutter Undheim.   

Lokallagene som arrangerer aktiviteter med midler fra Aktivitetsfondet skal dokumentere dette på sosiale medier. Det skal postes informasjon både før og etter arrangementer. Bruk emneknaggen #landkredittaktivitet17.

 

Kontaktinformasjon

Norges Bygdeungdomslag

Hollendergata 5

Grønland, Oslo

Telefon: 22 05 48 00 

E-post: post@nbu.no

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt