logo

Du er her:

Høstarrangement 2017

Tevling, konsert, bankett, jubileum - ja, det er bare noen av ordene som beskriver helgens begivenheter. Den 14.-16.oktober var nemlig en hedmarksgjeng i Rogaland, i forbindelse med årets Høstarrangement!

Høstarrangement er et årlig arrangement i regi Norges Bygdeungdomslag, som går over en helg i oktober. Her kan du ta del i en rekke ulike tevlinger, både NMBU- mesterskap og Norgesmesterskap, samt være med på både konsert og bankett. I år var det Rogaland Bygdeungdomslag som sto for arrangementet, nærmere bestemt på Nærbø. Noen av hedmarkingene haiket med opplandsbussen sørover (og måtte overleve allsang til Vazelina), mens andre kjørte bil eller tok fly. Reisen blir uansett aldri lang i godt lag, og det gode laget fortsatte helgen ut. Det var som nevnt duket for det aller meste av det BU står for - tevling, bankett og moro. Og i år var det til og med jubileumsmiddag, i anledning NBUs 70-årsfeiring!

Agnete Børresen
Agnete Børresen i full sving under bløtkaketevling.

Mange var aktive på tevlingsfronten, og dette resulterte i flere pallplasser for hedmarkningene. Her ser du pallplasseringene for Hedmark Bygdeungdomslag. Resterende resultater fra helga finner du her.

Individuelle tevlinger

Lagtevlinger

Greinseire

Motorsaggutta gjorde det også svært bra, og dette medførte trippel seier i motorsag junior, og både 2. og 3.plass i senior, samt flere grenseire. Sivert Lindstad utmerket seg også med ikke bare høyere pongsum enn juniorene, men også enn seniorene. For å se gutta i aksjon, kan du trykke her.

Sivert Lindstad
Sivert Lindstad i gang med felling.

Takk for en super helg i Rogaland - vi ses neste år, i HEDMARK!

  

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt