Vårsprell

Vårsprell 2021
apr
  • (9. april)
  • (10. april)
  • (11. april)
Se tidspunkt for alle dager
Åpent for alle

Er du klar for å se igjen dine BU venner? Da burde du følge med på aktivitetskalenderen og delta på aktiviteter i vårsprelluka 2021. Disse ukene kommer det til å være masse aktiviteter rundt om i Bygdeungdomslaget, så hold av datoer!

Vårsprell arrangeres 9-18. april, og i år vil det gå over to uker for å spre aktiviteten utover. Målet med vårsprell er at vi skal gjenverve medlemmene våre. I år oppfordrer vi alle til å arrangere friluftsaktiviteter, slik at medlemmene våre kommer seg ut i frisk luft og møtes i trygge omgivelser. Aktivitetene som arrangeres er for NBUs medlemmer, det er derfor viktig at alle som deltar på arrangementer betaler medlemskontingenten sin. Da bidrar du til å skape aktivitet i levende bygder!

Lurer du på hva ditt lokallag skal gjøre i vårsprell? Tenk lavterskel, enkelt å arrangere og enkelt å bli med på. Dere kan gå inn på ut.no for mange fine turforslag. Her har vi også samlet noen ideer til uteaktivitet som kan være til inspirasjon:

Tekst

Husk at penger fra Landkreditt banks aktivitetsfondet eller frifondmidler kan brukes til å kjøpe utstyr for å gjennomføre disse aktivitetene. Les mer om rettningslinjer under.

Frifond

NBU følger nøye med på situasjonen som har oppstått på grunn av Koronautbruddet. Den endrer seg fort, og derfor oppdaterer vi rådene jevnlig. Vi forholder oss til myndighetenes råd til enhver tid og støtter oss på LNU sine ressurser for frivillighetssektoren. Les sentralstyrets råd til tillitsvalgte og medlemmer under.

Korona - Dette gjør vi for å hindre smitte

Registrering av arrangement med over 10 deltakere

For å sikre god oppfølging av tillitsvalgte som er ansvarlige for arrangementer ber sentralstyret om at alle arrangementer med over 10 deltakere skal registreres sentralt slik at sekretariatet og fylkesleder har anledning til å følge opp ved behov.

Åpne skjema for registrering av aktivitet