Venner, verving og vårsprell

Foto: Kathrine Skaug
mar
  • (20. mars)
  • (21. mars)
  • (22. mars)
Se tidspunkt for alle dager
Hel landet
Åpent for alle

Nå skal det verves! Fra 20. mars til 29. mars er det Vårsprell. Dette er en uke der hele organisasjonen har fokus på verving og medlempleie.

Hvert år under Vårsprell arrangerer fylkeslag og lokallag aktiviteter som bidrar til at nye og eksisterende medlemmer betaler medlemskapet for innværende år og dermed er med på moroa videre også. Sentralleddet skal også vise frem bredden i organisasjonen. I år er startskuddet for denne uken fredag 20. mars og det varer frem til søndag 29. mars. 


Aktiviteter i mars

En god måte å få flere medlemmer på er ved å arrangere aktiviteter som viser at det er gøy å være medlem! Derfor ønsker vi at alle lokallag skal arrangere en MEDLEMSAKTIVITET i løpet av «Vårsprell», og gjerne flere. Her er det viktig å vise frem mangfoldet, samholdet og aktivitetene Norges Bygdeungdomslag har å by på.


Registrer din aktivitet

Registrer deres aktiviteter også i skjemaet til aktivitetskampanjen. Det laget som samler flest poeng innen juli vinner 10.000kr! Du kan lese mer om aktivitetskampanjen her.

REGISTRER DIN AKTIVITET HER


Hvorfor aktiviteter? 

Jo flere og bedre aktiviteter dere tilbyr med tydelige medlemsfordeler, jo større er sannsynligheten for at lokallagene får et godt grunnlag og en god start for medlemsvekst i 2020.

Men, hvorfor skal vi vokse? Jo flere vi er, desto sterkere står vi. Jo flere som deltar på aktivitetene, fronter bygdeungdommenes meninger og danner et sosialt nettverk, desto mer interessante blir vi for hverandre og omverdenen.

Profileringsartikler

Dere kan også bestille profileringsmateriell. Her finnes det pakkeløsninger. Trenger dere flere eller andre varer, kan dere legge til produkter, både strøartikler og artikler som koster litt penger.

For å sikre at leveransen kommer frem er siste bestillingsfrist 8.mars 2020. Husk å skrive inn riktig adresse og kontaktinformasjon.

Dere kan også skrive ut plakater, bestille banner til deres lokallag og lage plakater til digitale flater. Her finner du masse ressurser og hjelp til det.

Sosiale medier

Bruk gjerne sosiale medier for å dokumentere aktivitetene, samt #bygdeungdom og #bygdami

Har du spørsmål – ta kontakt Jon Erik Hjelleset, lagutviklingsleder i Norges Bygdeungdomslag.  
Tlf. 90234466 | e-post: jon.hjelleset@hotmail.no