logo

Du er her:

Lokallagstafetten

Under årsmøte i Akershus bygdeungdomslag 2014 blei det vedtatt at Akershus skal ha en tevlingskonkurranse. Lokallagsstafetten er en tevlingskonkurranse hvor lokallagene kjemper mot hverandre for å vinne prisen som deles ut til det lokallaget som har tevlet mest og best i denne stafetten. Denne prisen deles ut på årsmøte hvert år. Der vinner man heder, ære og et pengebeløp til lokallaget.

For å være med i stafetten må lokallaget stille med «reint» lag, altså et lag der alle er fra samme lokallag. Når et lokallag har fått tildelt stafettpinnen i starten av året står de fritt til å arrangere hvilken som helst tevling, men det MÅ være en lag tevling, altså 2 eller flere på laget. Tevlingen må ikke stå på mesterskapsplanen, så her er det muligheter for å være kreative og velge fritt på øverste hylle av hva som er morsomt.

Hvis f.eks. lokallaget som har fått stafettpinnen har vårarrangementet i samme periode som de har lokallagstafetten, kan de velge å legge stafetten til en lagtevling under vårarrangementet.

Lokallaget må gjennomføre stafetten i løpet av måneden de har fått tildelt.

Lokallaget som har fått lokallagsstafetten offentligjør dette på Facebook og på nettsidene så fort tevlingen og dato er bestemt.

 

Poengfordelingen er som følger:

 

1. plass = 10 p

2. plass = 8 p

3. plass = 5 p

4. plass = 3 p

5. plass = 1 p

 

Ved spørsmål kontakt Andrea Skovseth på 468 92 848 eller tevling.akershusbu@gmail.com

 

Tevlingsnemda i Akershus bygdeungdomslag;

Frøydis Lystad, Markus Holmøy, Gina Grøndahl og tevlingsleder Andrea Skovseth

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt