logo

Du er her:

Gårdsbesøk på Fåvang og bedriftsbesøk Nortura SA Rudshøgda

Bli med på gårsbesøk i vakre Gudbrandsdalen og besøk hjerte av næringsmiddelindustri i Norge på Rudshøgda

 

Gårdsbesøk:

Onsdag 19.juli, avreise kl 10:00

Denne gangen skal deltagerne få oppleve gardsbruk i selveste Gudbrandsdalen. Vi reiser til Fåvang og besøker Hans Amund Braastad. Han driver med mjølkeproduksjon, storfekjøtt og sau. Braastad selv viser oss rundt i fjøset og svarer på spørsmål. Felleskjøpet er også med for å svare på spørsmål. Braastad er tillitsvalg i Nortura og har drevet gården siden 2001 år. Er gift med Guro  og har 4 barn  i alderen 2 til 12 år.

Gardsbruket er tradisjonelt for Gudbrandsdalen med halvparten av dyrket areal oppe på fjellet. Vi får en guidet tur opp til setra. Her får vi grillet lunsj av Nortura og drikke til maten av Tine.

Videre tar vi sør over til Holmsetra på Tretten i Øyerfjellet. Her driver Jorun Hagen med mjølkegeit. Vi tar en kort stopp for en omvisning før vi drar tilbake til Jørstadmoen.

 

Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZ4kPpGl2NT_zuBb-pGbN8vTxr_xndQ87qRUrMJZIbumdm_w/viewform?usp=sf_link

 

Bedriftsbesøk hos Nortura SA Rudshøgda

Torsdag 20.juli, avreise kl 09:00

Dette bedriftsbesøket er en god anledning til å komme inn i hjertet av næringsmiddelindustrien i Norge. Her på Rudshøgda vil vi få en orientering i plenum, samt bli vist rundt i slaktelinja. Det vil bli servert lunsj.

Vi gjør oppmerksom på svarskjema som må besvares og signeres før avreise. Dette ligger vedlagt i påmeldingen.

Påmelding: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf6ZMmyAhqQtIlZvsLK0Yd-LADV7EXglCleIe0td-PX04tHA/viewform?usp=sf_link

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt