logo

Hvilke band vil du oppleve ?

En oversikt over bandene og hvilke inngangspass du trenger:

Ukespass:

Ved å delta på landsstevnet fra 18.-23.juli sikrer du deg gratis inngang til alle konsertene, samt inngang til tevlinger og campen. Konsertene er inkludert i ukespasset. Ukespass kjøpes i døra.

Helgepass:

Ønsker du helgepass 21.-23.-juli, får du inngang til disse bandene: Get Rhytem, Vazelina Bilopphøggers, The Dogs og Jaa & OnkelP. I tillegg til inngang til tevlinger og campen. Helgespass kjøpes i døra

Dagspass:

Det er i år mulighet for å kjøpe dagspass onsdag og lørdag. Dagspasset til den valgte dagen gir deg inngang til den åpne festen. Onsdag spiller Byting og Staut. Lørdag kommer The Dogs og Jaa & OnkelP. Vi krever ikke medlemsskap for disse billettene. Disse billettene gir tilgang på festivalen og tevlingene, men ikke campen. Disse billettene kan kjøpes i døra og på nett (følg lenken ovenfor).

Veteranfest:

Veteranfesten 2017 vil finne sted på Jorekstad fritidsbad 21. juli kl. 17:00. Det blir servert rømmegrøt og spekemat. Vazelina Bilopphøggers og Get Rhythm spiller til dans. Mat er inkludert i billettenprisen, men konsert er valgfritt.

Vazelina Bilopphøggers startet opp i romjula 1979 hos Arnulf Paulsen oppi Vindingstadbakken på Gjøvik. Vazelina har i ettertid utgitt mange kjente slagere som Blålys, Surfbrett, Traktor med Henger og Borghild for å nevne noen.

Get Rhythm så dagens lys i 2013, og har siden da huset både UKM, Countryfestivalen på Vinstra og i Seljord. Til sommeren blir de å se på flere scener, blant annet på NBUs Landsstevne. Vokalisten sies å ha fyldig baryton-stemme, i likhet med selveste Johny Cash. Bandet spiller sanger i et vidt spekter med elementer av country, rock and roll, blues og spirituals. Billettsalget finner du her: https://ls.hoopla.no/sales/3284226658

 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt