logo

Hva er NBUs Landsstevne?

Sommerens vakreste eventyr for en bygdeungdom er Norges Bygdeungdomslag LANDSSTEVNE! NBUs landsstevne er organisasjonens aller største arrangement, og er ei uke fylt med konserter, tevlinger, utflukter og mye annen moro.

 

 

18.-23. juli i 2017 vil Norges største og beste vennegjeng samles på JØRSTADMOEN i Oppland. Det har blitt til en tradisjon at hvert landsstevne har sitt eget tema – og denne gang uten unntak! Årets tema for landsstevne vil være nasjonalromantikk der alle kan føle seg hjemme: «Ja, vi elsker NBUs Landsstevne!»

Et nøkkelord for NBUs landsstevne er «Tevling». Tevling er enkelt forklart konkurranse, og er et fast innslag på alle arrangement i regi av Norges Bygdeungdomslag. Det tevles i ulike grener; Traktor-Redskap-Trygghet, bløtkakepynting, eksteriørbedømming av ulike dyreslag, swing og kokkekamp for å nevne noen få. For en full oversikt over alle våre tevlinger kan du gå inn på hjemmesiden. Det avholdes i tillegg til våre egne NBU-mesterskap, Norgesmesterskap i ulike tevlinger.

I tillegg til en rekke tevlinger blir det også arrangert ulike aktiviteter gjennom uken. Derfor kan vi garantere at det er helt mulig å komme seg gjennom uken uten å kjede seg et eneste sekund! Foruten høy trivselsfaktor og mye å oppleve gjester en storartet stjerne rekke årets landsstevne.

For å kunne delta på NBUs landsstevne kreves det at du er fylt 16 år, samt at du har medlemskap i Norges Bygdeungdomslag – noe du med enkelhet kan skaffe ved å følge denne linken.

Du finner logoen for stevnet, men det er ikke den eneste godbiten som har blitt produsert; det har nemlig blitt produsert en TEASER-film. Takket være Fredrik Bye fra Ravn Film kan vi nå presentere teaseren «Ei soga om korleis NBU sitt landsstemne 2017 vart til», en presentasjon som vil gi deg gåsehud og ikke minst ei sterk lyst til å delta på landsstevne i NBU 2017! Ønsker du deg din egen t-skjorte, finner du informasjon om salg av den i menyen over.

Vi håper på å se deg på NBUs Landsstevne 2017!

Sjekk vår teaser mens vi venter på sommern.
Eventuelt mimre tilbake til Landsstevnet i Surnadal 2016.

Oppland Bygdeungdomslags nettsider byr også på generell, nyttig informasjon.

 

 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt