logo

Du er her:

Visste du at det lønner seg å være medlem i Norges Bygdeungdomslag?

Husk medlemsfordelene dine gjennom Agrol-avtalen - i september får du 20 øre ekstra rabatt på drivstoff hos Esso.

BilDet lønner seg å være medlem i Norges Bygdeungdomslag. I tillegg til at du får være en del av Norges største vennegjeng, kan du også benytte deg av en rekke rabatter gjennom Agrol-avtalen og Agricardet. Her er noen av fordelene:

Gratis dekksjekk fra Dekkmann

Dekkmann sjekker slitasje, mønsterdybde og luft i alle dekk gratis og helt uforpliktende hjemme på gården. Agrol-avtalen sikrer super-priser på landbruks- og personbildekk, felger, kjettinger eller batterier. Finn din nærmeste avdeling nå på www.dekkmann.no og bestill et gårdsbesøk. Nye dekk kan betales med AgriCard.

20 øre ekstra rabatt og 100% Veimat hos Esso

I september får du 20 øre ekstra rabatt på drivstoff hos Esso med AgriCard. Vanlig rabatt på pumpepris er 55 øre for bensin, 61 øre for diesel og 105 øre for avgiftsfri diesel ved bruk av AgriCard firmakort. I tillegg slår Esso et slag for norske råvarer med Gilde og Prior på menyen under 100% Veimat.

Dobbel Agrol-rabatt på BMW i3

Nye BMW i3 er annerledes. Mye karbon gjør bilen ekstremt lett og sikker, og eukalyptustre og bastfiber i kupeen gir en følelse av fremtid. Med opptil 160 km rekkevidde, 170 hk og 0–100 km/t på kun 7,2 sek, kan du oppleve ren, elektrisk kjøreglede.

For BMW i3 er Agrol-rabatten 4% på bilens pris minus engangsavgift. Ut september 2015 tilbyr BMW dobbel Agrol-rabatt på BMW i3. Veiledende pris før Agrol-rabatt er 249 900,- eks. mva, ferdig registrert og inkl. vrakpant. Frakt og leveransekostnader levert til BMW i-agent er inkludert. 

Her kan du lese mer om Agrol-avtalen.

Slik blir du medlem i Norges Bygdeungdomslag.

NB: Agrol-avtalen gjelder bare for medlemmer til og med fylte 30 år. 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt