Organisasjonsnemnda ønsket i forbindelse med organisasjonens 75 års jubileum å oppdatere NBU-spillet. Vi har fått støtte fra LNU til å lage et quiz-spill som kan brukes selvstendig eller med det eksisterende NBU-spillet. Spillet lanseres på årsmøtet i juli, hvor alle lokal- og fylkeslagene vil få et eksemplar av spillet i gave.

Bidra med spørsmål

Quiz-spillet vil bestå av spørsmål fra mange kategorier, med ekstra fokus på NBU og organisasjonsdrift. Tanken er at spillet skal kunne brukes både til ren sosiale aktivitet og i organisasjonsopplæring. Vi har en flott prosjektgruppe med frivillige som står på for å lage spørsmål, men vi trenger mange spørsmål og oppfordrer derfor alle til å sende inn egne spørsmål og bidra til quizen!

Send inn spørsmål til quizen i skjemaet nedenfor.

Konkurranse

Vi lagde en konkurranse for årsmøtene, men med litt liten respons kan du være med å hjelpe fylket ditt til å vinne en premie. For at fylket skal vinne trenger de å ha sendt inn flest spørsmål! Men du kan også vinne en premie til deg selv, en hengekøye du kan ta med deg på tur og oppleve Norges fine natur. Alle som sender inn spørsmål innen 14. mars er med i konkurransen.

Prosjektet er støttet av LNU Aktivitetsstøtta – Herreløs arv.

LNU logo