logo

Du er her:

Bli med på seniortur til Latvia i høst!

2.-4. november arrangerer NBU utenlandstur til Riga for medlemmer over 23 år. Det kommer til å bli en innholdsrik tur med ulike aktiviteter og god mat og drikke.


Illustrasjonsfoto: Sascha Israel, unsplash.com

Riga er hovedstaten og den største byen i Latvia. Elva Daugava går gjennom byen, som har tre hoveddeler: Gamlebyen og sentrum på nordbredden og Pardaugava på sørbredde.  Så her er det mye fint dere kan se og oppleve på turen.

Meld deg på her


Lørdag er den dagen som er satt av til felles opplegg. Da skal vi først på orientering rundt i Riga by ved hjelp av et nettbrett. Hvem er best på å orientere seg, hvem legger den beste strategien og hvem må vi lete etter? Dette blir spennende! Reiseleder lover premie til vinnerne. For de som finner fram etter orienteringen blir det felles lunsj. Vi inntar en bedre middag på kvelden blir det mulighet til shopping eller andre aktiviteter som måtte passe dere. Her kan reiseleder komme med tips, så det er bare å ta kontakt med Trine Onsøyen, 93 49 49 71, onsoyen89trine@hotmail.com

Dere booker selv flyreise og det er mulighet å komme torsdagen for de som ønsker det.

Sitat fra fjorårets tur:
•Jeg er førstereis på seniortur og har aldri hatt det så artig og trivelig på tur før. Anbefaler alle å ta turen neste år. #takemymoney
•Det er mulighet for badevorspiel og badenachpiel
•Det er en skamkos tur med BU`s beste «voksne». Du får se nye land og kulturer, samt nye måter å drive gård på. Fellesopplegget er topp og inkluderende. Bli med på voksentur og du vil ikke angre.
•Det spiller ingen rolle hvor vi drar eller hva vi gjør. Blir sykt gøy uansett.

 

Kontakt

Telefon: 22 05 48 00

E-post: post@nbu.no

  

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt