logo

Du er her:

Endringer i sekretariatet

Vikarierende organisasjonskonsulent er på plass.

NY ORGANISASJONSKONSULENT: Pål Trautmann Olerud slutter som organisasjonskonsulent i NBU og Ida Nordberg skal vikariere i stillingen fram til desember.

Pål Trautmann Olerud sluttet som organisasjonskonsulent 27. september etter fem år i organisasjonen. Fram til desember vil Ida Nordberg (24), som for øvrig også er fra Brandbu, som sin forløper - være organisasjonskonsulent i 50 prosent stilling.

Kontortid 

Ida, som kjenner Norges Bygdeungdomslag godt etter å ha vært aktiv i Gran/Branbu Bygdeungdomslag i mange år,  vil være på kontoret mandager etter klokken 12, samt hele dagen på onsdager og fredager. I tillegg til å være organisasjonskonsulent hos NBU studerer Ida master i samfunn, vitenskap og teknologi ved universitetet i Oslo.

4. desember vil Påls etterfølger være på plass. Han heter Håkon Skahjem og kommer fra KFUK-KFUM-speiderne. Vi vil presentere han ytterligere når han starter i jobben. Håkon skal jobbe hos oss i en 100 prosent stilling.

Kontakt

For å få tak i organisasjonskonsulenten ringer du 22 05 48 00 eller sender e-post: organisasjon@nbu.no.
Siden Ida kun er her tre dager i uken ber vi om litt tålmodighet når det kommer til å svare på e-poster. Svar på telefonen får du uansett, og er ikke Ida her svarer noen av de andre som er på kontoret. 

Vi takker Pål for god innsats i organisasjonen og ønsker han lykke til videre! 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt