logo

Du er her:

Har du husket å melde deg på årsmøtet?

Årsmøtet går av stabelen mandag 16. juli i Kalneshallen, et steinkast unna Landsstevnetområde som åpner dørene dagen etter. Delegater, observatører og gjester må melde seg på årsmøtet innen 10. juni.

Årsmøtet er en unik mulighet til å fremme synspunkter, komme med saker og ha en stemme i beslutninger, og dermed være med og forme Norges Bygdeungdomslag. Meld deg på innen 10. juni

Dette er organisasjonens øverste myndighet der du kan representere fylkes- eller lokallaget ditt. Formalitetene er regulert i NBUs vedtekter. Disse slår også fast at fylkeslagene kan sende fire delegater samt to observatører. Lokallagene har en delegat, oftest lokallagsleder. En delegat er en person som er valgt for å representere en gruppe av medlemmer i organisasjonen, og har stemmerett. For hvert 500. medlem får fylkeslagene en delegat ekstra. 

Still forberedt
Sakspapirene for årsmøtet vil bli lagt ut på nbu.no når de er sendt ut fire uker før årsmøte finner sted. Da har du ennå god tid til å lese gjennom, tenke høyt og drodle rundt sakene med medlemmene i ditt respektive lag. 

Dersom et lokallag ønsker å sende en annen representant må de fylle ut en fullmakt. Mer informasjon om dette finner du her. 

Sjekk inn på søndag 
Årsmøtedelegater og leirbyggere kan allerede sjekke inn på Landsstevnet på søndag 15. juli fra kl. 14:00, og alle vil bli sjekket inn som vanlige stevnedeltakere den dagen. Dette for å gi sekreteriatet en test, og for å forbygge kø på tirsdag. Det er nemlig forventet at rundt 2 000 bygdeungdommer fra fjernt og nært kommer til årets høydepunkt, for å delta på tevlinger og mye moro. Som årsmøtedeltaker vil det bli mulighet for å se deg rundt om på stevneområdet før alle andre, rigge opp vogna di og klargjøre deg for en skikkelig dag med årsmøte eller leirbygging.

Sikre deg billetter til Landsstevnet!
Landsstevnet er et femdagers opplegg med et ille bra program, ispekket mye moro og glede, så følg med. Hvis du skal landsstevnet lønner det seg å kjøpe billetter før 30. juni, for da stenges forhåndssalg av billetter. Frem til da koster ukespass og helgepass henholdsvis 1100 og 650 kroner. Neste mulighet for å kjøpe stevnepass er ved inngangen til stevneområdet og koster 1500 kroner for ukespass og 750 kroner for helgepass.

 

Spørsmål om årsmøtet? 
Praktiske ting om årsmøtet og påmeldingen: 
Håkon Skahjem, organisasjonskonsulent
Tlf: 22 05 48 00, e-post: organisasjon@nbu.no

Spørsmål om sakspapirene til årsmøtet: 
Marte Olimb, generalsekretær
Tlf: 924 06 360 e-post: general@nbu.no


 

  

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt