logo

Du er her:

Vi har fått et nytt fylkeslag!

Telemark Bygdeungdomslag har sett dagens lys.

Telemark bygdeungdomslags fire styremedlemmer

Telemark Bygdeungdomslag ble stiftet som et fylkeslag fredag 30. september. Dette er Norges Bygdeungdomslags 12 fylkeslag. I tillegg ble et nytt lokallag i Telemark stiftet under Dyrskun i september - nemlig Seljord og Kviteseid Bygdeungdomslag, noe som betyr at Telemark Bygdeungdomslag har tre lokallag: Norsjø, Bamble og Seljord og Kviteseid. 

Interimstyret består av: 

Leder: Halvor Stavdal
Bygdepolitisk/organisatorisk nestleder: Robert Lien
Tevling- og aktivitetsleder: Vegard Tangvald
Økonomi og lagsutviklingsleder: Helene Nærbø Hansen
Infoleder: Helene Fossaas Kleppe

Fylkesstyret gleder seg til å ta fatt på oppgavene sine. 

- Det er riktig å etablere et fylkeslag nå. Vi begynner å få en del medlemmer, og det er stort engasjement og potensiale for Bygdeungdomslag i Telemark. Vi gleder oss til å ta fatt på arbeidet, sier leder for Telemark Bygdeungdomslag Halvor Stavdal. 

Positiv utvikling 

Lagsutviklingsleder i Norges Bygdeungdomslag Margrethe Espen og påtroppende generalsekretær Arne Undheim var også til stede under stiftelsen av det nye fylkeslaget. De er meget tilfredse med den positive utviklingen i Telemark. 

- Det er utrolig gøy at det nå har blitt etablert et lokallag og et fylkeslag på så kort tid i Telemark. Her har det ikke vært fylkeslagsiden år 2000. Dette er en utrolig engasjert gjeng, og vi håper også at flere vil bli med, sier lagsutviklingsleder i Norges Bygdeungdomslag Margrethe Espen.

 

Har du lyst til å bli med i et av lokallagene i Telemark? 

Ta kontakt med Halvor Stavdal på e-post: halvorstavdal@gmail.com eller telefon: 468 90 989 eller organisasjonskonsulent Pål Trautmann Olerud på e-post: organisasjon@nbu.no eller telefon: 22 05 48 00. De kan hjelpe deg å sette deg i kontakt med lederne i de tre lokallagene.

 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt