Vi skal lære hvordan vi kan bli gode gjenrbukere og hva som er ståa i klesverden i dag. De som skal hjelpe oss med dette er: 
1.    Tise - Rebecca Moe
2.    Fremtiden i våre hender - Carin Leffler 
3.    Seniorforsker ved Forbrukerforskningsinstituttet, SIFO, ved OsloMet - Ingun Grimstad Klepp
4.    Journalist og redaktør i nicefashion.org - Tone Tobiasson
5.    Norges Bygdeungdomslag - Ellen Hoff Jørgensen

KLESK(L)ODEN

Hvorfor? Jo, fordi forbruk av klær i Norge har økt med hele 160 prosent de siste ti årene. I gjennomsnitt har vi 359 plagg hver i klesskapet vårt. Fast-fashion medfører uheldige konsekvenser for kloden og klesindustriarbeiderne. MEN, en endring er i emning. Gjenbruksapper og butikker er god butikk, og mange ønsker å ta bedre vare på klærne sine. Derfor må vi finne den beste kleskoden som ikke ødelegger kloden. 

LYTT OG LÆR

Få de beste tipsene til klesvask og kvalitet. Lær hvordan nettopp du kan finne de beste skattene i gjenbruksjungelen, og hvordan du kan gjøre kun fornuftige kjøp for deg selv og kloden. Og hvorfor det er så viktig at vi endrer vanene våre. 

VÆRE FRIVILLIG?

Vi trenger frivillige til å representere Norges Bygdeungdomslag for folk som ikke nødvendigvis kjenner til oss fra før.

Høres seminaret spennende ut, og vil du gjerne være med? Det eneste du trenger å gjøre som frivillig er å være tilstede. Kanskje du har lyst å bemanne standen før og etter foredragene?

I så tilfelle, ta kontakt med Ellen Hoff Jørgensen, ellen@nbu.no

GRATIS FOR ALLE

Hold av datoen og kom til Oslo uansett om du vil være frivillig eller deltaker! Arrangementet er GRATIS og passer for alle. 
Det holdes på Bruket i Landbrukskvartalet, Schweigaardsgate 34 c, 0191 Oslo. Her er det også muligheter for å kjøpe noe godt i glasset og være utover kvelden, for de som vil. 

Facebookarrangementet er her 

Følg med, og ta med venner, kjente og familie. 

Vi ses!  
#nburedderverdenlitt