Landsstevne 2024

Banner til landsstevne 2024
jul
  • (16. juli)
  • (17. juli)
  • (18. juli)
Se tidspunkt for alle dager
Rakkestad
Åpent for alle

Vi ønsker hjertelig velkommen til Norges Bygdeungdomslag (NBU) sitt Landsstevne i Østfold!

Landsstevnet er NBU sitt største, årlige arrangement. I løpet av denne uken får stevnedeltakerne oppleve tevlinger, konserter, campingliv og spennende aktiviteter.

I 2024 er det vi i Østfold som har gleden av å arrangere sommerens høydepunkt, og denne gangen går turen til Rakkestad. Hold av uke 29 allerede nå!

Landsstevnet i Norges Bygdeungdomslag lages av og for ungdom og medlemmer i organisasjonen. På Landsstevne i Norges Bygdeungdomslag samles over 2000 ungdommer hvert år i uke 29. De kommer fra hele landet, og stevnet består av tevlinger (konkurranser), konserter, aktiviteter og mye sosialisering. Landsstevne har blitt arrangert helt siden 1946 og har hele tiden vært viktig for bygdeungdommer rundt om i landet. Omfanget av stevnet har forandret seg tydelig gjennom årene og har blant annet gått fra å være i 2 dager til 5.

Landsstevne blir hvert år arrangert på et nytt sted av et nytt fylke. Dette gjør Landsstevne i NBU til landets eneste omreisende festival.

Dette er en uke du ikke bør gå glipp av, og må også være Norges billigste festival. Skynd deg og meld din ankomst ved å kjøpe billett til sommerens happening!

Kjøp billett her: Billetter til Landsstevne 2024

Program: Program til Landsstevne 2024

Ordensreglement: Ordensreglement for Landsstevne 2024

Facebookarrangement: Landsstevne 2024 (facebook)

Vi gleder til å se akkurat deg på Landsstevne!!!!!