Jente med ananas hat

AKSJONSUKA 2021 | FRAMTIDSBYGDA

Aksjonsuka er i år fra 29. oktober til 7. november. Formålet med Aksjonsuka er å belyse et politisk tema som engasjerer ungdom i og utenfor organisasjonen, og samtidig synliggjøre organisasjonen og vårt arbeid for ungdom på bygda.

Aksjonsukeuttale

Uttalen handler om viktigheten av levende bygder, hvordan vi skal opprettholde liv på bygda, og hva vi ønsker politikere kan bidra med. Dere kan også skrive egne uttaler og sende disse til lokalavisa.
Last ned uttalen her (DOCX, 86KB)

Aksjonsnatt

Når: Torsdag 04.11, natt til fredag
Hva: Gjør stas på bygdas hjørnesteinsbedrift! Det kan være alt fra barnehagen til entreprenøren
Hvor: Hos bygdas lokale hjørnesteinsbedrift
Last ned plakat her 

Les mer


Møt oss på Agroteknikk

AGROTEKNIKK 2021

25. - 28. november kan du finne oss på Agroteknikk som avholdes på Norges Varemesse, Lillestrøm.

Her finner du også en haug av andre utstillere som viser frem det nyeste innen maskin og utstyr. Få med deg faglig inspirasjon og møt bransjen som produserer råvarer og mat i verdensklasse.

Kjøp billett


#bygdeungdom og sosiale medier

Husk å bruke #bygdeungdom i deres poster på sosiale medier. Vi har et ønske om å bli flinkere til å dele all den gode aktiviteten våre lag gjennomfører. Dere kan hjelpe oss ved å bruke hashtags og tagge @norgesbygdeungdomslag i det dere legger ut.

Følg oss på instagram

 

Bilder fra NBUs Instagram


Frifond logo

Frifondrapportering

1. desember er siste frist for å rapportere inn bruk av frifondmidler.

Vi har sendt en personlig lenke til alle ledere som dere må huske å fylle ut. Lag som ikke rapporterer inn bruk av frifondmidler må tilbakebetale hele summen dere fikk i fjor.

Dersom lokallaget ikke har fått lenke eller trenger hjelp til utfylling kan dere ta kontakt med økonomikonsulent Vegard på okonomi@nbu.no.

Les mer om frifond


Landkreditt Bank sitt Aktivitetsfond

Søk penger fra Landkreditt Bank sitt Aktivitetsfond

15. november er fristen for å søke Landkreditt Bank sitt Aktivitetsfond! I samarbeid med Landkreditt Bank deler NBU ut 60 000 kroner til åpne arrangementer med fokus på rekruttering. Søk nå!
#landkredittaktivitet

Les mer og søk her