- Norges Bygdeungdomslag er en viktig ungdomsorganisasjon, og er en stor del av framtida for norsk landbruk. De lager gode møteplasser for ungdom med tevling, aktiviteter og fest. Og litt fest trenger vi virkelig nå! Vi er derfor glade og stolte av at vi kan bidra til årets Høstarrangement, sier Anders Sigstad, organisasjonssjef i Landkreditt. Han signerte nylig avtale som hovedsponsor, på vegne av Landkreditt.

Oppland Bygdeungdomslag er årets arrangør av Høstarrangementet. Endelig samles bygdeungdom til tevling og fest igjen på et sentralt arrangement i NBU. Arrangementet byr på blant annet seks ­norgesmesterskap og tre NBU-mesterskap. I år deles også kongepokalen ut til norgesmesteren i motorsag, som kåres på vårt arrangement. Det blir også bygdedag, stand-up, konsert og tradisjonsrik bankett.

Hovedkomiteen er i full gang med å planleggingen av arrangementet, og gleder seg til å ta imot bygdeungdom fra hele landet.

Konkurranse

For å feire samarbeidsavtalen med Landkreditt Bank deler vi ut to billetter til Høstarrangementet i Norges Bygdeungdomslag og fine premier fra Landkreditt Bank! Alt du trenger å gjøre er å like innlegget og kommentere på Facebook hva du gleder deg mest til på årets arrangement.
PS! Du må være 16 år og medlem av NBU for å dra på Høstarrangementet. Du blir enkelt medlem på www.nbu.no. Har du allerede kjøpt billett, kan du få den refundert om du vinner. Konkurransen har ingen tilknytning til Facebook. Vinnerne trekkes 1. oktober.