Du finner informasjon om organisasjonen, ressurser til frivillige, kalender og fylkesinformasjon i menyen. Du kan også enkelt kjøpe billett til Landsstevnet og Høstarrangementet når disse er tilgjengelige, logge deg inn på MinSide eller besøke vår nettbutikk. 

Funfacts, nyhetsbærende artikler, aktiviteter og annet aktuelt informasjon finner du på forsiden. 

Norgeskart

Norgeskartet på fylkessidene er også splitter nytt. Her er lokallagene markert. Nyttig for deg som akkurat har blitt medlem i Norges Bygdeungdomslag og ikke er sikker på hvilket lokallag du tilhører. Eller for deg som vil arrangere julebord eller sommerfest med lokallagene rundt. 

Lokallagsinformasjonen og oversikt over fylkesstyrene er direkte koblet til vår medlemsdatabase. Si gjerne i fra dersom du oppdager feil eller manglende informasjon. 

Ta en titt

I all hovedsak er oppbygningen og utseende nytt. Også informasjonen fra de gamle sidene er nøye utvalgt og omskrevet, og langt i fra alt fra den gamle siden har blitt med over. 

Takk til alle som har bidratt så langt! Vi gleder oss til fortsettelsen. 

Kontakt oss

Er du fylkesleder, informasjonsleder i et fylke eller sitter du i hovedkomiteen til Høstarrangementet eller Landsstevnet? Sjekk denne siden. Her finner du en bruksmanual og tutorial. 

Den gamle siden er tilgjengelig frem til 1. mai x.nbu.no. Savner du informasjon som står på den gamle siden, hører vi det gjerne. Mangler det et eller annet, eller står det noe feil? Gi en lyd!

Lurer du på noe? Send oss en e-post, hei@nbu.no