Glade bygdeungdommer på Landsstevne 2018. Det kan du bli med på når du er medlem!

Vervekonkurransen har pågått siden 26. oktober, og sentralstyret med lagutviklingsleder Jon Erik Hjelleset i spissen, har bestemt seg for å fortsette konkurransen ut året, slik at enda flere får øyne opp for Norges Bygdeungdomslag og vil bli med i vennegjengen. Lokallaget som verver flest og vinner, vil få 5000 kr. i gave, i tillegg får de 210 kroner per betalt medlem (andelen av årskontigenten), som de igjen kan bruke på aktiviteter og arrangementer i næromåret. Fylkeslaget vil få spandert mat på et styremøte.
I utgangspunktet skulle vervekonkurransen vare frem til 30. november. 

Flinke lokallag

Per 30. november er det Haug Bygdeungdomslag, Verdal Bygdeungdomslag og Sandsvær Bygdeungdomslag som har fått flest medlemmer siden startskuddet i slutten av oktober. De har henholdsvis økt sin medlemsmasse med 42 prosent, 38 prosent og 26 prosent. Jon Erik er imponert.

– Alle har gjort en formidabel innsats, spesielt de tre lokallagene som har økt mest. Utrolig bra jobbet, sier han. 

Topp tre 

Av fylkeslagene er det Buskerud, Rogaland og Hedmark som topper statistikken, med henholdvis en økning på 12 prosent, 5 prosent og 4 prosent. Jon Erik håper at aktivitetene og arrangementene i juletiden vil rekruttere enda flere til organisasjonen.

– Vi er 250 færre betalte medlemmer i år enn på samme tid i fjor. 

Jon Erik oppfordrer alle ivrige bygdeungdommer til å gjøre en ekstra innsats.