logo

Du er her:

Andre etappe er i gang

Nye muligheter i #TourDeBygda.

Februar og første etappe er historie, og nå som vi har kommet til mars tar vi fatt på andre etappe i vervekampanjen Tour de Bygda. 

Beskrivelse av andre etappe: 

2. etappe (mars): prosentvis høyeste økning i forhold til medlemstall fra mars 2016. Hvem har egentlig trent mest siden i fjor og vil greie seg best på denne etappen? Her blir det alle mot alle, og de gjelder å ha krutt i beina både på sprintdagen og mot slutten når monsterbakken Vårsprell skal bestiges. 

Lagsutvikler Margrethe Espen er glad for at mange lokallag har engasjert seg i vervekampanjen.

- Jeg syns det er kjempepositivt at mange har vist interesse for Tour De Bygda, men ønsker å få med enda flere på andre etappe. Nå håper vi at den neste måneden blir fylt med kreative aktiviteter og arrangementer som fører til at enda flere vil bli med i Norges største vennegjeng, sier hun. 

Klatrehelger og spurtdager

Det legges opp til klatrehelger og spurtdager også i denne etappen. Lokallaget som verver flest disse dagene/helgene får poeng som teller på henholdsvis spurttrøya/klatretrøya. For å få poeng må de nye medlemmene registreres i medlemsregisteret eller via innmelding på hjemmesida. Vervekort må være kontoret i hende seinest en uke etter spurtdag/klatrehelg og det må være merket med dato. 

Klatrehelger i 2. etappe Spurtdager i 2. etappe
03.03-05.03 08.03
17.03-19.03 21.03
  22.03

Trenger du ideer til aktiviteter som kan arrangeres i lokallaget? Ta en titt på vår idébank

Vårsprell

Fra 17. til 23. mars er det Vårsprell - denne uka blir det arrangert mange forskjellige aktiviteter rundt om i lokallagene og under Vårsprell har vi stort fokus på medlemspleie av de eksisterende medlemmene. Alle som har vært med oss før, får absolutt mest valuta for pengene ved å betale kontingenten tidlig. 
Sjekk kalenderen på ditt fylkeslag sin nettside: www.nbu.no/(skriv inn fylkeslag) eller ditt lokallag sin Facebookside for å få med deg hva som skjer.

Les mer om Tour de Bygda her

Kontakt

Telefon: 22 05 48 00

E-post: post@nbu.no

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt