logo

Du er her:

Vinn et traktorvaffeljern!

I forbindelse med utsendelsen av kontingenten har vi en konkurranse gående.

Tora Voll Dombu med vaffeljern. Konvolutter - kontingentutsendelse

I år sender vi ut medlemskontingenten på e-post til alle de som har registret e-postadressen sin på "Min side" og de resterende medlemmene får en faktura i posten en av de nærmeste dagene. Fakturaen på e-post ble sendt ut tirsdag denne uka, mens kontingenten ble pakket og sendt per post torsdag. Skulle det gå noen dager uten at kontingenten hverken har dukket opp på e-post eller i postkassen må du ta kontakt med medlemskonsulent Marte på e-post: medlem@nbu.no eller telefon: 468 20 632.

 

Legg til e-postadresse

Vi ønsker å sende ut fakturaen til flest mulig medlemmer per e-post, men det forutsetter at medlemmene våre har riktig adresse registrert.

Du legger til/endrer e-postadressen på Min side på denne måten: 

  • Logg inn med medlemsnummeret ditt både som brukernavn og passord. 
  • Gå inn på "mine data" som du finner øverst til venstre.
  • Under mine data gjør du endringene dine (sjekk også at de andre opplysningene stemmer (adresse, telefonnummer, fødselsdato). Trykk deretter på lagreknappen øverst til venstre.

Får du ikke til å registrere adressen din? Ta kontakt med medlemskonsulenten (kontaktinformasjon finner du litt lenger opp i denne artikkelen).

Betal innen fristen

I forbindelse med kontingentutsendelsen kjører vi i gang en konkurranse: Vi trekker en vinner som har betalt innen fristen (15. februar) og i tillegg har en gyldig og eksisterende e-postadresse registrert på seg i medlemsregisteret.
 

Vinneren får et traktorvaffeljern fra Moods of Norway til en verdi av 1200 kroner.

 

   

Norges Bygdeungdomslag: Pb. 9377 Grønland, 0135 Oslo
Telefon: 22 05 48 00 : E-post: post@nbu.no

   agrol  Landkreditt