Okse på menyen med Ryfylkekokken, Gafla i deg

storfe
storfe
jan
St 13, Stavanger
Åpent for alle

Kokkekurs

Bli med denne kvelden når Ryfylkekokken skal lære oss å tilberede okse!

Frode Selvaag, (Ryfylkekokken) er en person som legger ned masse tid med tanke på kvalitet og råvarer. Han er utrolig opptatt av faget.
Lokale råvarer, kortreist, ja det skal det være, og det å fremme faget og bransjen overfor unge flotte mennesker er og blir en glede.

Arrangementet er gratis for medlemmer i Norges Bygdeungdomslag. Ikke medlem? Bli medlem på www.nbu.no

Påmelding: https://forms.gle/KPr5cPYmNoEtsKAH6
(Max 20pers)

Gafla i deg skal læra ungdommen noko om korleis ein lagar god og næringsrik mat, av lokale råvarer. Prosjektet skal visa at det ikkje er så vanskeleg å laga mat sjølv, og at det heller ikkje nødvendigvis tek så lang tid.

Me ynskjer i tillegg å bevisstgjera ungdommen på fordelane ved å laga maten sjølv. Her siktar me blant anna til at ein ved å laga maten sjølv kan gjera eit bevisst val i butikken på kvifor nokre varer ein vel å kjøpa. Dette i forhold til kvar råvarene er produsert, men også at ein vel råvarer med naturleg næringsinnhald