Om nettsidene

Oppbygging

Forsiden har aktuell informasjon, nøkkeltallinfo, informasjon om sentrale arrangementer og aktuelle prosjekter/kampanjer. I tillegg til kalender og instagrambilder. Tanken er at forsiden skal gi en god smakebit av bredden i organisasjonen og vise dynamikken gjennom aktiviteter og oppdateringer. Husk å merk deres bilder i sosiale medier med #bygdeungdom. Da vil også deres bilder dukke opp på forsida!

  • Om oss

Her finner dere informasjon om organisasjonen: historie, medieoppslag (dagsaktualiteter), Bygdeungdommen og visjonen og verdier som vi har som rettesnor. 
Videre finner dere informasjon om organisasjonsstruktur og innhold. 
Hvilke prosjekter vi har per i dag og kontaktinformasjon ligger også her. 

  • Ressurser

Her finner dere verktøy til dere som er i styrene eller hovedkomiteer. Disse er til å brukes aktivt i aktiviteter, organisering og profilering av deres fylkeslag og lokallagene i fylket, samt nyttige i forbindelse med sentrale arrangement. 
Fylkeslagene finner alle ressurser som trengs for å drifte fylkeslaget og lokallagene. Alt fra profilerings- og kursmateriell til tevlingsinfo, økonomi og oppstart og lokallag.

  • Kalender

Alle aktiviteter dere legger inn selv vil dukke opp her. 

  • NBU der du bor

Både kart over lokallagene og kontaktinformasjon til alle i fylkesstyre samt ledere i lokallagene finner dere her. 

Fylkenes tilgang

Alle informasjonsledere og ledere i fylkene skal ha tilgang til nettsidene. 

  • Dere kan redigere hovedartikkelen deres. Gjerne skriv så tidløst som mulig om fylkeslaget deres.
  • Dere kan opprette flere artikler, hvorav de tre siste er synlige. I tillegg kan dere lage aktiviteter som dere har i fylket deres, både som lokallagene har og fylkesstyret.
  • Alle fylker har en egen bildemappe. I tillegg har dere tilgang til illustrasjonsbilder. Disse kan brukes fritt av alle. Vennligst ikke last opp bilder her selv. Denne mappen skal kun styres fra NBU sentralt, slik at vi har kontroll på lovlig bruk av bilder. 

Nettsidene og medlemsregisteret

Nettsidene og medlemsregisteret snakker sammen. Informasjon om hvilke personer som har hvilke verv hentes fra medlemssystemet og legges inn på nettsiden automatisk. Det vil si at informasjon om lokallag og fylkesstyrer styres fra medlemsregisteret. Står det noe feil på nettsiden må du ta kontakt med hei@nbu.no, så endrer vi det i medlemsregisteret. Det vil ta maksimalt tre timer før informasjonen oppdaterer seg på nettsiden. 

Ta en titt på brukermanualen tilpasset dere i hovedkomiteene og dere som er i et fylkesstyre.

Logg deg inn og god fornøyelse!