Meld deg inn og betal med en gang, så slipper du fakturaer. Enkelt og greit.

Meld deg inn her!

Du vil få tilsendt en e-post med bekreftelse på innmeldingen, og tilgang til egen "Min side" for å kunne administrere og betale for eget medlemskap.

Medlemskap

Det finnes tre typer medlemskap i Norges Bygdeungdomslag.

Ordinærmedlemskap

Medlemskapet følger kalenderåret. Jo tidligere på året du melder deg inn, jo mer får du ut av medlemskapet. 

Nyinnmelding

Dersom du melder deg inn etter 1. juli, og ikke har medlemskap hos oss fra før, kan du velge nyinnmelding. Da betaler du for inneværende kalenderår og hele neste år.

Dette medlemskapet kan du velge når du ikke har vært medlem hos oss tidligere, eller du i løpet av de siste årene ikke har vært medlem hos oss, men ønsker å bli medlem igjen.

Støttemedlemskap

Dersom du ønsker å støtte oss litt ekstra kan du betale for støttemedlemskap. Støttemedlemmer har ikke stemmerett på årsmøter.

Hvilket lokallag skal jeg melde meg inn i?

Som medlem er du tilknyttet et lokallag, som er en del av et fylkeslag.

Dersom du er usikker på hvilket lokallag du skal melde deg inn i kan du velge det som høres riktig ut - og så kan dette endres senere.

Vi benytter Groupcare for medlemsdatabase, og QuickPay som betalingstjeneste.

Er du medlem? Betal for i år med en gang!

Logg inn på Min Side og betal din årskontingent med en gang.

Logg inn

  • Fyll inn din e-postadresse og passord.
    • Det er ikke lenger mulig å logge inn med medlemsnummer. 
    • Alle som har to eller flere profiler med samme e-postadresse får ikke logget inn, og de får ikke e-post med nytt passord - så de må ta kontakt på hei@nbu.no.
  • Er det første gang du logger inn? Da må du be om nytt passord. Tast inn e-postadresse og trykk "glemt passord" og følg instruksen i e-posten du mottar.

Betal for ditt Medlemskap her

Etter NBUs vedtekter § 1.2 kan alle som er interessert i NBU sitt arbeid bli medlem hos oss. Innmelding skjer ved betaling av kontingent. Utmelding skjer ved henvendelse til NBU-sekretariatet, og trer i kraft med øyeblikkelig virkning. Ved utmelding har medlemmet ikke krav på tilbakebetaling av kontingent eller noen andel av lagets øvrige formue. Avtalen er unntatt angrerett.