Meld deg inn og betal med en gang, så slipper du fakturaer. Enkelt og greit.

Meld deg inn her!

Du vil få tilsendt en e-post med bekreftelse på innmeldingen, og tilgang til egen "Min side" for å kunne administrere og betale for eget medlemskap.

Medlemskap

Det finnes tre typer medlemskap i Norges Bygdeungdomslag.

Ordinærmedlemskap

Medlemskapet følger kalenderåret. Jo tidligere på året du melder deg inn, jo mer får du ut av medlemskapet. 

Introduksjonsmedlemskap

Dersom du melder deg inn mellom 1. juni og 31. desember, og ikke har vært medlem hos oss før, kan vi tilby introduksjonsmedlemskap. Da betaler du for både innværende kalenderår og hele neste år.

Dersom du velger introduksjonsmedlemskap vil vi (etter du er innmeldt) sjekke at du ikke har vært medlem hos oss tidligere. Det er krav i forbindelse med offentlig støtte som gjør at vi kun kan tilby introduksjonsmedlemskap en gang.

Støttemedlemskap

Dersom du ønsker å støtte oss litt ekstra kan du betale for støttemedlemskap. Støttemedlemmer har ikke stemmerett på årsmøter.

Hvilket lokallag skal jeg melde meg inn i?

Som medlem er du tilknyttet et lokallag, som er en del av et fylkeslag.

Dersom du er usikker på hvilket lokallag du skal melde deg inn i kan du velge det som høres riktig ut - og så kan dette endres senere.

Vi benytter Groupcare for medlemsdatabase, og quickpay for betalingstjenesten.

Er du medlem? Betal for i år med en gang!

Logg inn på Min Side og betal din årskontigent med en gang.

Logg inn

  • Fyll inn din epost og passord.
    • Det er ikke lenger mulig å logge inn med medlemsnummer 
    • Alle som har to eller flere profiler med samme epostadresse får ikke logget inn, og de får ikke epost med nytt passord - så de må ta kontakt på hei@nbu.no.
  • Er det første gang du logger inn? Da må du be om nytt passord. Tast inn e-post og trykk "glemt passord" og følg innstruksen i e-postinnboksen din.

Betal for ditt Medlemskap her

Etter NBUs vedtekter § 1.2 kan alle som er interessert i NBU sitt arbeid bli medlem hos oss. Innmelding skjer ved betaling av kontingent. Utmelding skjer ved henvendelse til NBU-sekretariatet, og trer i kraft med øyeblikkelig virkning. Ved utmelding har medlemmet ikke krav på tilbakebetaling av kontingent eller noen andel av lagets øvrige formue. Avtalen er unntatt angrerett.