SMS

Sende fra "min side" til alle medlemmer eller styret

"Min side" gir ledere (og dataansvarlige) i lokallag og fylkeslag mulighet til å sende SMS til alle medlemmer eller til styret. Dette kan du lese om på medlemsregister-siden.

Sende til en liste med telefonnummer

Hvis du allerede har en liste med telefonnummer du ønsker å sende til tilbyr vi til fylkeslagene å få en bruker på vår sentrale sms løsning. 

Hvert lokallag må få tildelt en bruker med en epostadresse - og det er epost sendt fra denne adressen som sendes ut som sms.

Hvordan fungerer dette

Fra den epostadressen som er registrert skal du sende en epost som må følge helt spesielle regler.

Ta kontakt med sekretariatet på hei@nbu.no for å opprette bruker.

Send gjerne en test med bare ditt eget telefonnummer et par dager før du skal sende ut sms så vet du at alt fungerer som det skal.

Greit å vite

  • Hvis fylkeslaget sjeldent sender sms er det kanskje enklere om sekratariatet sender ut ved behov - det koster litt per måned per bruker.
  • Pass på at meldingen ikke blir for lang - det koster litt per sms. En "melding" kan bestå av flere sms, og da koster den mer.
  • Foreløpig har vi ikke begynt å fakturere lokallag eller fylkeslag for bruk av sms, men vi forbeholder oss muligheten til å gjøre det dersom noen bruker mye mer enn andre.
  • Hver bruker får en ekstra "signatur" som sier at det er fylkeslaget som har sendt sms'en - men avsender vil stå som NBU.

E-post

Sende enkle epost via medlemsregisteret

Medlemsregisteret har mulighet for å sende ut enkle epost til lokallag eller styrer.

Les om dette på siden til medlemsregisteret.

Sende epost med mailchimp

Fylkeslag som ønsker tilgang til å sende epost med samme masse-sendingsprogram som vi bruker sentralt kan be om tilgang til det.

Det er et system som trenger en del oppsett, og som du bør være litt interessert for å benytte.

Ta kontakt med sekretariatet på hei@nbu.no for å opprette bruker.