Norges Bygdeungdomslag (NBU) er en organisasjon drevet av og for ungdom, og det er vi som legger grunnlaget for hvordan organisasjonen vår skal se ut. Organisasjonsopplæring er noe som er høyt prioritert, og det som er unikt med oss er at her er det ungdom som kurser ungdom.

Østfold Bygdeungdomslag er et fylkeslag under NBU, som jobber for levende bygder. Under oss har vi 13 aktive lokallag, som har jevnlige styremøter og arrangementer. Alle som er med i Bygdeungdomslaget er med i et lokallag. 

Som medlem i Bydeungdomslaget får du drive med alt mulig! Hva med en hyttetur med alle dine nye venner? Eller kanskje en tevlingsdag med fest på kvelden? Her er det kun fantasien som setter en stopper!

Ikke gå glipp av bygdefestival

I tradisjon tro er uke 29 årets høydepunkt for bygdeungdommen, for da går Landsstevnet av stabelen. Dette er en festival med tevlinger, dans, fester og konserter. Ungdommer fra hele landet kommer med campingvogn eller telt til vertsfylket og tilbringer en uke sammen.

Landsstevnet har blitt arrangert siden 1930-tallet, og fylkene rulerer mellom å ha ansvaret for å organisere festivalen. I år, 2024, er det vi som skal være vert. Ungdommer fra hele landet kommer til Norges navle: Østfold! For et eventyr det skal bli!

Hold av uke 29 fremover og kom på Landsstevnet - samme uke, hvert år.

 

Uttaler 

 

Bli med du også!

Vi i Østfold Bygdeungdomslag står klare med åpne armer for å ta i mot nye medlemmer, og vi håper at akkurat du vil bli en del av Norges største vennegjeng, som vi gjerne kaller oss! Meld deg inn, sjekk kalenderen, og bli med.

 

Følg Østfold Bygdeungdomslag på sosiale medier

Facebook: Østfold Bygdeungdomslag
Instagram: @ostfoldbygdeungdomslag
Snapchat: Ostfoldbu123