Tilgang

Er du i hovedkomiteen til Landsstevnet eller Høstarrangementet? Da kan du få tilgang til arrangementssiden, som du kan redigere og tilpasse slik at den blir aktuell og levende. 

Oppbygning

Siden er bygget opp med forsidebanner og to aktive lenker til Facebook og billettkjøp.

Banneret heter "bilboard". Hvis du skal bytte forsidebilde, gå inn i bilboard og last opp/velg et nytt bilde. 

Bilboard

Deretter følger en ingress og brødtekst. 

Du kan legge inn opp til tre ekstra artikler. 

Nederst finner du arrangementer. Er det et spesielt arrangement du vil fronte på Høstarrangementet/Landsstevnet? Legg det inn her. 

Innhold

Du kan tilpasse innholdet slik at det passer for årets arrangement.

Artikler

Tilpass og rediger hovedartikkelen til du er fornøyd. Stikkordene "bli med" kan være til hjelp i utformningen til denne artikkelen. Forsøk å skrive slik at en som ikke kjente til dere føler at hen er litt bedre kjent og får så mye lyst å bli med på festival at vedkommende rett og slett kjøper billett og sprer budskapet. Hvorfor skal folk bli med på arrangementet? Hva gjør den så unik akkurat i år? Selg dere inn! 

Hovedkomiteen kan publisere opp til tre artikler i tillegg til hovedartikkelen. Publiserer du flere, vil kun de tre nyeste (eller i prioritert rekkefølge) vises på siden. 

I de tre ekstra artiklene du har til disposisjon kan du skrive viktig informasjon til delatekerne og andre, som for eksempel ordensreglement og program.

Forsøk å utforme teksten så kort som mulig og lang som nødvendig. 

Du kan også legge inn aktiviteter. De havner nederst på din side. Er det et band som spiller en kveld eller en veteranfest eller bankett? Opprett et arrangement for det! 

NettsidemanualSlik oppretter du et arrangement i arrangementet ditt: Høstarrangementet eller Landsstevnet.

Bilder

Legger du inn et hovedbilde, vil denne vises på forsiden til de tre ekstra artiklene.

På hovedartikkelen vil kun et utfallende bilde vises. Dette kalles en "bilboard", og er en egen mappe på siden deres. 

Du kan også legge inn bilder i teksten. Husk ALT-tekst i bildeteksten. Dette er påkrevd og er for at mennesker spesielt tilpasset svaksynte. 

Du kan velge fritt blant bildene i Illustrasjonsbilde-mappen. Har du egne bilder du vil bruke? Last de opp i engangsbruk - ikke illustrasjonsbilder. 

Har du et særlig fint bilde som du ønsker alle skal kunne bruke til å illustrere en sak med? Send det til oss! hei@nbu.no.