Utenlandstur med NBU!

Hav med fjell i bakgrunnen.
nov
  • (2. november)
  • (3. november)
  • (4. november)
  • (5. november)
Reykjavik, Island
Åpent for alle

Årets utenlandstur for medlemmer over 23 år går til Reykjavik, Island. Turen blir en sosial opplevelse med aktiviteter, god mat og drikke!

Island er kjent for vakker natur, vulkaner og geysirer, og tilbyr opplevelsesturisme helt utenom det vanlige. Reykjavik, som er landets hovedstad og største by, har et variert kultur- og underholdningstilbud, i tillegg til en rekke turistattraksjoner. I november er det også gode muligheter for å få et glimt av nordlyset!

Pris for påmelding er 2.750kr og inkluderer tre overnattinger, en felles middag og tur til den blå lagune. Reise må bookes selv. Du må ha fylt 23 år innen utgangen av året og ha gyldig reiseforsikring for å være med. 

Påmelding er nå stengt. 

Overnattingssted er STAY Apartments Einholt, midt i sentrum av byen. Leilighetene har soverom med enkeltsenger og sovesofa i stua. Vær derfor oppmerksom på at ikke alle får eget rom dersom turen blir fullbooket. Leilighetene har også fullt utstyrt kjøkken hvor kan man lage egne måltider. 

Foreløpig program:
Tidspunkter kommer

Torsdag 2. november
Ankomst og innsjekk

Fredag 3. november
Felles middag 

Lørdag 4. november
Felles tur til den blå lagune

Søndag 5. november
Utsjekk og hjemreise

 

Det kan også være lurt å ha i bakhodet at Island er et dyrt land å reise til. Sjekk opp priser på flybilletter før du melder deg på. Det er der imot mulig å spare en god slant ved å spise måltider hjemme i leiligheten, i stedet for å spise ute.
 

Link til facebook-arrangement.

Spørsmål? Ta kontakt på hei@nbu.no.