Aktivitetskampanjen er gjeldene fra januar og frem til juli i år. Denne ligner veldig på fjorårets kampanje, og vi håper den vil bidra til å øke aktiviteten rundt om i landet, til tross for koronasituasjonen vi er i nå.

Dette er en konkurranse hvor det er veldig enkelt å delta. Dere gjør det dere kan best; arrangerer aktivitet for våre medlemmer. For at aktiviteten skal telle må dere registrere den ved å følge lenken, eller fylle ut skjema nederst i denne artikkelen. All aktivitet laget har arrangert siden 01.01.2021 kan dere legge inn i skjema

Registrer aktivitet

Lokallaget som har samlet mest poeng innen 1. juli vinner. Minner om at det pr. dags dato gis ekstrapoeng for å arrangere digitale aktiviteter. Hver aktivitet gir i utgangspunktet mye poeng, men det er gode muligheter for å sanke mange ekstrapoeng. Vær kreative og arranger aktiviteter slik at medlemmene våre får et godt aktivitetstilbud!

Poengfordeling

Aktivitetskampanjen er en konkurranse mellom lokallag, som går ut på å arrangere flest aktiviteter. Hver aktivitet gir 5 poeng. Under ser dere hvilke punkter som gir ekstrapoeng.

2Friluftsaktivitet
1Tevlingsaktivitet
2Annonsert i NBU-kalenderen på nbu.no
1Samarbeid med annen organisasjon eller lokallag
1Poeng per nyvervet medlem på aktiviteten
2Digitalt arrangement