Konkurransen går enkelt og greit ut på å samle inn mest mulig penger i løpet av perioden. Lokallaget som samler inn den største summen vinner konkurransen og premieres på årsmøtet. Årets premie er et gavekort på Felleskjøpet slik at lokallaget kan kjøpe inn noe de trenger eller ønsker seg, eller bruke premien til aktiviteter i laget. Det er altså bare å kjøre på!
 

Konkurranseregler:

  • Konkurransen løper fra 7. juli – 16. juli 2023.
  • Hvert lokallag må overføre innsamlet beløp i én samlet overføring til kontonummer 8101.06.10605 innen midnatt den 16.07.23.
  • Betalingen merkes med Malawi + navn på lokallag (Eksempel: Malawi - Østre Toten).
  • Hvordan man ønsker å samle inn pengene er opp til hvert enkelt lag – det er kun kreativiteten som setter grenser. Forslag finnes likevel her.
  • Spørsmål? Ta kontakt med prosjektkoordinator på ingrid@nbu.no eller tlf. 477 64 017.

 

Hva går pengene til?

I mange år har vi samarbeidet med Utviklingsfondet og Bondelaget om prosjektet Bønder støtter bønder. Hensikten med prosjektet er å hjelpe bønder i Malawi, som er ett av verdens fattigste land. Over halvparten av befolkningen lever i fattigdom og mange er helt avhengige av det de dyrker på egen jord for å overleve. Pengene som samles inn i løpet av konkurranseperioden går til innkjøp av såkorn og opplæring i klimasmart landbruk ved å utdanne modellbønder. Disse lærer videre opp andre bønder i sitt nærområde til å drive bedre landbruk. Mer om utviklingsfondets arbeid i Malawi kan du lese her.

Lykke til med innsamling!