Har du fått faktura for årets medlemskap fra Norges Bygdeungdomslag? Mange medlemmer får i år fakturaen i Vipps. Ikke fått den i Vipps, som efaktura eller epost? Da får du fakturaen i posten allerede denne uka. Du kan også alltid betale medlemskapet ditt i medlemsregisteret, med kort eller Vipps. 

Sjekk ut aktivitetene i ditt nærområde og bli med på en sprelsk start på våren. 

Betaler du ditt medlemskap i perioden 22. mars - 5. april er du med i trekningen av en Stanley termokopp med vår logo. Vinneren av termokoppen blir annonsert 9. april. Er du vinneren? Da kan du selv velge om du vil ha termokoppen i svart eller hvit. Normalt koster den 280 kr. 

Vil du ha en slik termos? Betal medlemskapet ditt før 5. april og bli med i trekningen.

Langsiktig vekst

Lagutviklere i organisasjonen har også fått i gang en langsiktig kampanje for å beholde og øke medlemsmassen vår. Alle lokallag har vedtatt sine måltall - det er altså antall medlemmer laget ønsker å ha innen året er omme. 

De lokallagene som klarer å oppnå 70 prosent av måltallet sitt innen 1. juli blir invitert med på en VIP-aktivitet, forbeholdt dem. Følg med videre, informasjon om dette kommer fortløpende. 

Grafen viser hvor mange prosent lokallagene har oppnådd av sine måltall. Den grønne pilaren viser antall betalte medlemmer per i dag. Prosenten viser hvor mange prosent nåværende medlemmer utgjør av måltallet. Den svarte vertikale streken viser måltallet. 

Måltallkonkurranse

Månedlig statistikk finner du under ressurser/statistikk

Mange gode grunner

Både for styrene i lokal-og fylkeslagene og medlemmer er det mange fordeler ved å være med på laget. Betaler du for ditt medlemskap? Oppnår du måltallet ditt? Da har får du gulrøtter - i overført betydning. En termokopp og en invitasjon til et VIP-arrangement!

I tillegg får blir du del av Norges største vennegjeng, mottar medlemsbladet, og rabatter gjennom Agrol-avtalen. 
Kanskje du finner en potensiell partner på Landsstevne 2019 i Vestfold eller på Høstarrangementet i Akershus? Mange kan skrive under på at det er vennegaranti i bygdeungdomslaget.

Du har mulighet til å være med på aktiviteter, fester, arrangementer, tevlinger og kurs og du er med å å jobbe for ungdom og levende bygder. Uten deg er vi ingen. Hvert enkelt medlem er utrolig viktig for at organisasjonen kan nå frem med vårt politiske budskap, delta på høringer og være en stemme inn i jordbruksforhandlingene, for å nevne noe. Du får mulighet til å være den stemmen. 

Bli med! 

PS: Vil du melde deg ut? Klikk her, fyll ut all informasjon. Medlemsnummer finner du på fakturaen din. Null stress, og velkommen tilbake!