Det 75. årsmøtet i Norges Bygdeungdomslag (NBU) er gjennomført digitalt 13. juli. Delegatene møtte opp på hver sin skjerm. Brandsrud fikk fornyet tillitt av et samlet Årsmøtet. 

– Det siste året har vært en bratt læringskurve, og mye moro. Jeg har hatt tidenes gjeng med meg, og det har vært fantastisk. Jeg er klar for et nytt år som leder av verdens beste organisasjon, sier en smilende Brandsrud.

MANGE FLINKE FOLK

Organisasjonen utvikler seg stadig, og på grunn av koronapandemien har mye av aktiviteten flyttet seg til digitale flater. Den nødvendige omstillingen byr på mange nye muligheter som NBU kan videreføre, også etter korona.  

– Jeg ønsker å være med på å utvikle Norges Bygdeungdomslag videre sammen med flinke folk i året som kommer. Dette gir meg mulighet til å få nye erfaringer og bli kjent med mange nye, flinke folk i organisasjonen, sier Brandsrud 

HØYDEPUNKTER

Det har vært mange høydepunkter siden fjorårets årsmøte, da hun stod på talerstolen og holdt sin første tale som ny styreleder. Det som imidlertid har imponert Brandsrud mest er omstillingsevnen til den gjengse bygdeungdom. 

–  Det som har imponert meg mest i løpet av året er evnen til organisasjonen til å endre måte vi har jobbet på. 12. mars endret Norge seg, men medlemmene har håndtert det utrolig bra, og det har likevel vært digitale og alternative aktiviteter. Det er kult!

– Nå gleder jeg meg til å følge med i organisasjonen og se alle morsomme og kule aktiviteter som våre fylkeslag og lokallag gjennomfører for å lage levende bygder.