Vi tilbyr jobber til ungdom på OD-dagen fordi vi som organisasjon jobber for ungdom og ønsker å hjelpe ungdom med å bidra til en mer rettferdig verden. Ved å tilby de en jobb her hos oss jobber de for en god sak, og de får et innblikk i arbeidslivet og kanskje oppdager nye yrker og studieretninger de ønsker å utdanne seg til, sier generalsekretær, Andrine Snopestad.

Bygdeungdomslaget handler om å gjøre en forskjell i bygda si, og OD-dagen handler om å gjøre en forskjell for andre. Vi ønsker å bidra til at norsk ungdom kan hjelpe ungdom i Uganda gjennom innsatsen de selv legger ned. Samtidig kan de og få hjelpe oss med å gjøre livet på bygda enda bedre, sier leder, Henrik Nordtun Gjertsen.

Interessert i politikk?

Vær politisk rådgiver for styreleder i Norges Bygdeungdomslag - 1 plass - BESATT

Ønsker du å være politisk rådgiver for en dag? Da kan du få følge vår styreleder gjennom dagen og bistå han i politisk arbeid. Dagen kan inneholde å skrive tekster, kommentarer og innlegg, diskutere saker med betydning for Norges Bygdeungdomslag og komme med innspill til hva styreleder bør si og gjøre.

Er du kreativ eller liker kommunikasjon og medier?

Bistå vår kommunikasjonskonsulent - 1 plass - BESATT

Dagen kan inneholde å planlegge og poste innlegg i sosiale medier, medvirke til medlemsbladet vårt og hjelpe til i kreative prosesser rundt kommunikasjonsarbeidet i organisasjonen.

Hjelp til å organisere lageret vårt

Vi trenger hjelp til å organisere lageret vårt på kontoret - 2 plasser - BESATT

Liker du å jobbe med system og organisering av ting? Da trenger vi din hjelp. Dagen vil bestå av å ta bilder, kategorisere og oppdatere oversikten over lageret vårt.

Er dere to venner e.l. ta gjerne kontakt sammen.

Kontakt

Ønsker du å jobbe hos oss på OD-dagen? Ta kontakt med Andrine Snopestad, vår generalsekretær.

Tlf: 906 72 578
E-post: general@nbu.no

Arbeidssted

Landbrukets Hus
Hollendergata 5, 0190 Oslo