På grunn av koronapandemien og utfordringer den fører med seg rundt planlegging av store arrangementer har sentralstyret i samarbeid med hovedkomiteen bestemt å avlyse Landsstevnet i Norges Bygdeungdomslag som skulle avholdes i Rogaland, sommer 2021.

Sentralstyret ønsker å takke hele hovedkomiteen, fylkeslaget og alle frivillige som har jobbet gjennom utallige dugnadstimer de siste årene for å lage tidens bygdefestival. Dere har vist stort pågangsmot og vært utrolig løsningsorienterte i en svært vanskelig tid. Vi syntes selvsagt at dette er utrolig trist. Landsstevnet er en viktig møteplass for bygdeungdommer fra hele landet, og noe mange gledet seg til. Vi håper dere fortsetter å ta vare på hverandre og vi vil takke alle lokal- og fylkeslag som ikke lar seg stoppe av en pandemi, men som fortsetter å ha tilpassende aktiviteter eller digitale arrangementer!

Selv om Landsstevnet nå blir avlyst jobber sentralstyret videre med et alternativ slik at vi kan møte bygdeungdommer og ha det artig i lag sommeren 2021 også.

REFUSJON AV BILLETTER

Alle som har kjøpt billett til neste års stevne vil få billetten sin refundert. Alle som har forhåndskjøpt vil få tilsendt en e-post der du kan be om refusjon av kjøpet. Frist for krav om refusjon er 15. desember 2020. Ta kontakt på hei@nbu.no om du har spørsmål angående refusjon.
 

LS2021avlyst