TEKST Gunn Jorunn Sørum og Henrik Nordtun Gjertsen

Lørdag 12. november inviterer Felleskjøpet, Nortura, TINE, Landkreditt, Gartnerhallen, Geno og Norges Bygdeungdomslag til Ny bonde-samling på Thon Hotel Arena, Lillestrøm.

Samlingen passer for deg som er ny i bondeyrket, eller som planlegger å bli bonde i framtida. I tillegg til at du får muligheten til å bli kjent med andre personer i samme situasjon, byr samlingen på et fullspekket program med faglige og inspirerende foredrag. På kvelden vil det bli bankett med kåring av Årets unge bonde og konsert.

Program og påmelding finner du under facebook arrangementet
Gå til facebook arrangementet

I tillegg blir det også Ny bonde-samlinger i Stavanger 4. november, i forbindelse med Agrovisjon, og i Sogndal 18. – 19. november 2022.

Årets Unge Bonde

Hvert år siden 2009 har Norges Bygdeungdomslag i samarbeid med Felleskjøpet Agri og McDonalds Norge kåret Årets Unge Bonde. Kåringen er svært ettertraktet og i premiepotten ligger både et reisestipend og avløser for en uke.

Årets Unge Bonde kåres av en jury bestående av Landbruks- og Matminister Sandra Borch, fjorårets vinner av årets Unge Bonde, Sofie Høybakk, Styreleder i Norges Bygdeungdomslag, Henrik Nordtun Gjertsen, Styreleder i Felleskjøpet Agri, Anne Jødahl Skuterud, og leder for kvalitet og bærekraft i McDonalds Norge, Hilde Stenhaug.