Martha - SoMe-ansvarlig

Martha

Martha er det yngste tilskuddet på NBU-kontoret. Hun bringer med seg en ung og frisk energi til administrasjonen. Martha startet hos oss i slutten av juni.

Hedmarkingen har god kjennskap til bygdeungdomslaget, og har vært en del av NBU Media fra begynnelsen av. I tillegg til å være sosiale medier-ansvarlig hos oss, er hun lærling som innholdsprodusent. Til tross for sin unge alder har hun allerede jobbet med et mangfold av kunder og arbeidsoppgaver, og denne kunnskapen og hennes engasjement er noe vi er glade for å ha med oss i teamet.

- Jeg gleder meg til å jobbe med hvordan NBU skal vise seg på sosiale medier, og bidra til at enda flere får vite hva Norges Bygdeungdomslag er, sier Martha.

- Det er veldig spennende å kunne ansette Martha i en helt ny stilling med ansvar for sosiale medier. Martha vil med sin gode humor og artige påfunn bidra til å løfte NBU i sosiale medier og gjøre oss mer synlige, sier generalsekretær Andrine Snopestad.


Tuva - Arrangementskoordinator

Vi ønsker å introdusere Tuva Telstad, vårt ferskeste tilskudd til administrasjonen som arrangementskoordinator. Tuva startet hos oss midt i september og tar nå over etter den dyktige Ellen Hoff Jørgensen. Vi vil takke Ellen for hennes innsats for organisasjonen og ønsker henne lykke til videre.

Tuva bringer med seg en solid bakgrunn og engasjement for Norges Bygdeungdomslag, som hun har vært en del av siden 2013 da hun var aktiv i lokallaget i Surnadal. Hun er overbevist om at NBUs arbeid er avgjørende for ungdom på bygdene, og hun deler vår tro på betydningen av å opprettholde aktivitet og engasjement i distriktene. Tuva er begeistret for at ungdom viser interesse for sitt nærmiljø og ønsker å bidra til dette.

- Jeg gleder meg til å følge de sentrale arrangementene fra start til slutt og se arrangementet vokse frem, sier Tuva. Samtidig gleder hun seg til å bli bedre kjent med flere medlemmer og styrke fellesskapet i NBU.

Tuva

Med en bachelorgrad i kulturprosjektledelse og erfaring fra både privat og offentlig sektor innen kulturbransjen, inkludert arbeid med festivaler i ulik størrelse, TV og teater, bringer Tuva en bred kompetanse til administrasjonen. Hennes mangeårige engasjement i NBU og tidligere verv vil utvilsomt være til stor nytte.

- Med Tuva sin bakgrunn fra andre festivaler og bygdeungdomslaget, tror vi hun vil være et bra tilskudd i organisasjonen som kan utvikle og drive arbeidet med Landsstevne og Høstarrangementet framover, sier generalsekretær Andrine Snopestad.