Fløien BU er et studentlag i Bergen, organisert under Norges Bygdeungdomslag. Andrine står klar for å gjøre Fløien BU til byens kuleste møteplass for bygdeungdom.

Hvorfor?

Jo, fordi Andrine savner det gode BU-miljøet; morsomme folk, legendariske arrangementer, og følelsen av å høre til. Kjenner du på litt av det samme? Da vil Andrine gjerne høre fra deg. Hun leter etter folk til styret som er klare for å lage litt leven og skape minner for livet. «Etter min erfaring får man mest ut av BU ved å sitte i styret, det er lærerikt og kjempegøy» sier Andrine. Nes-jenta har masse erfaring fra tidligere verv som kommer godt med i gjenopplivelsen av studentlaget.

Aktivitet

Hva slags gøy skal Fløien BU finne på? Tenk fester som snakkes om i ukesvis, swingdans til føttene gir etter, paintball, hytteturer, og kanskje noen hobbykvelder for de kreative sjelene - bare for å nevne noe. Andrine drømmer også om å samarbeide med andre BU-lag for deltakelse på større arrangementer.

Hvordan bli med?

Interesserte kan sjekke ut Fløien BU på Instagram (floienbygdeungdomslag) og Facebook (Fløien Bygdeungdomslag) for info om når og hvor ting skjer. Andrine gleder seg til å se nye og kjente fjes. Det vil innen få uker holdes et oppstartsmøte, hvor hun håper så mange som mulig vil komme! Dette vil bli annonsert på Facebook i god tid.

Andrine kommer med en siste invitasjon: «Absolutt alle er velkomne. Du vil treffe mange artige, engasjerte og fine mennesker, som kan bli til mye moro og gode venner. BU er kjent for et godt fellesskap og et inkluderende miljø, Fløien BU har absolutt tenkt til å opprettholde det inntrykket.»