Norges største vennegjeng

Om ikke alle våre medlemmer blir regnet som dine nærmeste venner, er det heller ikke langt unna. NBU har en inkluderende medlemsmasse hvor formålet er at du skal føle deg vel og bli satt pris på. Her er det plass for alle og alle skal føle seg velkomne. Du kan selvsagt bare møte opp på fester, tevlinger og aktiviteter, men vi setter også pris på hvis du ønsker å bidra med noe.

Sentrale arrangementer

NBU har gjennom sine lokallag mange arrangementer i løpet av året. Sjekk kalenderen på www.nbu.no/kalender eller ta kontakt med ditt lokallag for å se hva som skjer der du bor. I tillegg er det to store landsdekkende arrangement hvert år: Landsstevne, vår bygdefestival og Høstarrangementet, vår store tevlingshelg. Disse to arrangementene er det de ulike fylkeslagene som arrangerer etter som hvor i landet det finner sted.

Landsstevne samles over 2000 ungdommer hvert år i uke 29. De kommer fra hele landet, og har en flott uke med tevlinger, konserter, aktiviteter og mye sosialisering. Dette er en uke du ikke bør gå glipp av, og må også være Norges billigste festival. Skynd deg og meld din ankomst ved å kjøpe billett til sommerens happening. www.landsstevne.no

Når høsten kommer, har du også noe å se frem til, nemlig det årlige Høstarrangementet. Her er det tre dager med tevlinger, konserter, utflukter, dans og mye moro som du bør få med deg. Lørdagen er helgas høydepunkt med bankett for deltakerne og prisutdeling. www.hostarrangementet.no

En inkluderende gjeng

Vi har i dag medlemmer over hele landet, og vi ønsker at flere skal få oppleve fellesskapet som finnes i Norges Bygdeungdomslag. Siden stiftelsesmøtet rett etter andre verdenskrig i 1946, har formålet med NBU vært det samme. Nemlig å levendegjøre bygda for ungdommen. Vårt mål er å samle, inkludere og engasjere ungdommer slik at det skal bli enklere og morsommere å bo i Distrikts-Norge.

Nye og gamle tradisjoner

NBU er en organisasjon som har sine røtter fra bygda og landbruket. Det er derfor ingen hemmelighet at mange av våre aktivteter er farget av dette. Men vi skaper også nye tradisjoner, og det kan du som medlem bidra med. Kreativitet er velkomment hos oss. Det samme er engasjement og ansvar. Vær med å forme din egen fremtid til det bedre.