Inger Johanne Brandsrud, leder og Maja Aas, kulturleder med gladmelding til bygdeungdommen.

Vi har fått en åpningsdato, nå er det slutt på tiltak. Det betyr at vi endelig kan ha aktivitet, møte folk og ha det artig i lag i bygdeungdomslaget igjen. Derfor har vi en utfordring til dere:

  • Planlegg en aktivitet.
  • Legg ut på sosiale medier og NBU-Kalenderen.
  • Inviter venner til å ha det artig sammen med oss.

Det er igjen tid for at vi kan være best på levende bygder. Vi sees!


Bli med på å kickstarte bygda!

BLI MED PÅ Å KICKSTARTE BYGDA!

Lagsutviklingsnemnda inviterer alle fylkeslag og lokallag til å bli med i en konkurranse. Denne er delt i to deler for å skape aktivitet og medlemsvekst.

Den første delen handler om at lokallagene kjemper mot hverandre for å få størst prosentvis økning i sitt fylke. Samtidig skal alle fylkeslag konkurrere mot hverandre.

Den andre delen handler om å gjennomføre og synliggjøre aktiviteter. Ikke bare må vi treffes, men vi må vise bygda at det endelig skjer noe igjen. Mer poeng for mer synliggjøring. Hvert vinnende lokallag og det vinnende fylkeslaget premieres!

Les mer og dalta her


I HOPPES PÅ HØSTARRANGEMENTET

Høstarrangementet i Norges Bygdeungdomslag er rett rundt hjørnet. Vi er klare til å ta dere imot 8-10 oktober på Lunner ungdomsskole.

5 om dagen på Høstarrangementet

Gjenåpning av landet betyr at vi kan samles på vanlig vis, med alt det innebærer. Nå åpner vi for salg av noen flere billetter! Fristen for å bestille er fortsatt 3. oktober. Det blir bankett, tevling, fest, swing og åpen bygdedag med stand og oppdeling av gris.

Les mer og kjøp billett her


Fjerner retningslinjer

Nå kan vi tevle, danse og være sammen som normalt!

Gjenåpning av landet betyr at vi i Norges Bygdeungdomslag kan ta opp normal drift og igjen vise at vi er best på levende bygder. Nå fjerner vi alle korona-retningslinjer og åpner for at våre lag kan arrangere all aktivitet.

Med fjerning av nasjonale tiltak er det viktig at alle følger med på eventuelle lokale endringer gitt av kommunen og tilpasser arrangementer deretter.

Normal hverdag med økt beredskap

 

Fjerner retningslinjer


Ta i bruk NBU-Kalenderen

Nå skjer det mye i bygdeungdomslaget, sjekk kalenderen på nbu.no for å finne arrangementer nær deg! Ta den også i bruk for å promotere deres arrangementer for hele organisasjonen. Fylkesstyret kan bistå med å legge ut aktivitet.

Kalender


Trygge arrangementer

Trygge arrangementer

Alle arrangementer i NBU skal være trygge for både deltagere og arrangører. Oppdater dere på vår beredskapsplan og plan for narkotikaforebyggende arbeid.

NBUs arrangementer skal ikke være arenaer hvor ungdom rekrutteres til ulovlig rusbruk eller blir satt under press i tilknytning til dette. NBUs arrangementer skal være en trygg arena for ungdom hvor miljøet skal preges av trygghet, omsorg og åpenhet.

Beredskapsplanen er utarbeidet av NBUs sentralstyret i samarbeid med vaktlederkollegiet, og vedtatt av NBUs representantskap. Den er utarbeidet for å kunne brukes av alle ledd i organisasjonen, på alle arrangementer.

Les mer om trygge arrangementer her