Landsstevnet 2018 ble et vellykket arrangement, og hovedkomite, nemnder og dugnadsfolk kan puste lettet ut. På det meste var det over 2100 mennesker inne på stevnet! Det ble jobbet tusenvis av dugnadstimer, og nå er det på tide at dugnadsarbeiderne får litt igjen for alt arbeidet som har blitt lagt ned i forkant, under og etter stevnet. Som takk for at du har rigget opp og ned, ryddet doer, solgt pølser, stått i bar, gått vakt eller hjulpet til med noe annet på stevnet er du hjertelig velkommen til skalkefest. 

vakt

Den 19. Januar 2019 har vi gleden av å invitere alle dugnadsarbeidere til skalkefest på Fjellheimen i Spydberg. Det vil bli servert deilig mat, der du får en enhet med drikke til maten. Resterende behov for drikke må du stå for selv. Etter middagen rydder vi plass til dansegulv, og spiller opp til en skikkelig fest. 

Hvor: Fjellheimen i Spydeberg

Når: 19. Januar 2019

Tid: .Dørene åpner 18:00. Middag blir servert 19:00

PS: Det er 18 års aldersgrense 

 

For å melde deg på, følger du denne linken. Her fyller du ut navn, telefonnummer og hvilket lokallag du tilhører (eventuelt Bondelaget og bygdekvinnelaget) :) Påmeldingsfristen er 10. januar. 

Vi gjør oppmerksom på at det vil være begrenset med plass, og at det vil kunne bli fullt. Meld deg derfor på i god tid! 

 

Vi håper at du har fått beina på jorda etter sommerens store eventyr, og at du er klar for å avslutte det hele sammen med hele den gjengen som fikk stevnet til å gå rundt. Knyt på deg danseskoa, dette vil du ikke gå glipp av! 

sek

Dugnadarbeidere i sekretæriatet

kiosk

Spydeberg Bygdekvinnelag jobber dugnad i kiosken