Tekst og foto: Kathrine Skaug

Hva er et Landsstevne uten en engasjert gjeng med dugnadsvillig bygdeungdom? Jo, det skal jeg fortelle deg! Dessverre ville vi vært foruten det årlige, største arrangementet i Norges Bygdeungdomslag... Heldigvis er ikke det tilfelle!

.
Jørgen Vaaden, sammen med vakt- og mannskapsansvarlig Ole-Kristian Sommerstad Bruserud.

Gjengen som står ansvarlig for at hele Landsstevne blir en vellykket og morsom uke for kanskje over to tusen deltakere - har jammen ikke en høyere gjennomsnittsalder enn 23 år! De tolv engasjerte personene i hovedkomiteen samlet hver sine nemnder i Hof, akkurat hvor fargerike campingvogner triller ut på et jorde om nøyaktig 145 dager.

Selv om veldig mye allerede er godt planlagt og på plass, er det flere ting som skal planlegges helt ned i minste detalj. Hvor mange meter gjerder trenger vi? Hvor mange toast trenger vi i kiosken? Og ikke minst, hvor mange ruller dopapir trengs?

.
Infoansvarlig Eryk Oskar Swiergon, sammen med utetevlingsansvarlig Torgeir Jorde.

.
Petter Bøe Hørtvedt, Benedikte Didrikson og Lars Helge Kalmoe sitter i innetevlingsnemnda.

Alle nemndene har med andre ord hatt mere nok å planlegge. Årsmøte, årsmøtefest, sponsing, tevlinger, konserter, kiosk, frivillige, teknisk, dugnader og utforming av leieren er hovedpunktene av alt som skal være på plass før sommeren er her!

Veldig mye begynner å falle på plass nå, så følg oss videre på facebook og nettside for å være førstemann til å få med deg det nyeste innen bandslipp, programoppsett, tevlinger med mer!

.
Store og små er med på planeggingen av leir og teknisk. (Thomas Hesby, Jon Erik Roso og Petter Tobias Bettum.)

1
Wilhelm Wedel-Jarlsberg og Kjersti Aas, sammen med ansvarlig for sekretariatet, Elise Røisgård Kirkevold.

-
Jeanette Buar Dahl og Ylva Krogtoft Jensen skal hjelpe til å mette over to tusen deltakere og hundrevis av frivillige i tre uker.