Foreløpig resultat per 28.01.2023

 

1. plass: Ullensaker, 49 poeng

2. plass: Nes, 48 poeng

3. plass: Nannestad, 33 poeng

4. plass: Sørum, 16 poeng

5. plass: Skedsmo, 5 poeng

 

-------

Under årsmøte i Akershus bygdeungdomslag 2014 blei det vedtatt at Akershus skal ha en tevlingskonkurranse.

Lokallagsstafetten er en tevlingskonkurranse hvor lokallagene kjemper mot hverandre for å vinne prisen som deles ut til det lokallaget som har tevlet mest og best i denne stafetten. Denne prisen deles ut på årsmøte hvert år. Der vinner man heder, ære og et pengebeløp til lokallaget.

For å være med i stafetten må lokallaget stille med «reint» lag, altså et lag der alle er fra samme lokallag. Når et lokallag har fått tildelt stafettpinnen i starten av året står de fritt til å arrangere hvilken som helst tevling, men det MÅ være en lag tevling, altså 2 eller flere på laget. Tevlingen må ikke stå på mesterskapsplanen, så her er det muligheter for å være kreative og velge fritt på øverste hylle av hva som er morsomt.

Hvis f.eks. lokallaget som har fått stafettpinnen har vårarrangementet i samme periode som de har lokallagstafetten, kan de velge å legge stafetten til en lagtevling under vårarrangementet. Lokallaget må gjennomføre stafetten i løpet av måneden de har fått tildelt. Lokallaget som har fått lokallagsstafetten offentligjør dette på Facebook og på nettsidene så fort tevlingen og dato er bestemt.

Poengfordelingen er som følger:

1. plass = 10 p

2. plass = 8 p

3. plass = 5 p

4. plass = 3 p

5. plass = 1 p

Oversikt over hvilke lokalag som arrangerer når i lokallagstafetten (PDF, 53KB)

Ved spørsmål kontakt Live Grøndahl på 953 32 029 eller tevling.akershusbu@gmail.com

Tevlingsnemda i Akershus bygdeungdomslag; tevlingsleder Live Grøndahl, Edvard Finstad, Natalie Lauten Larssen og Siv Andrea Myrvang Ingeborgrud