Vi har satt opp enkle aktiviteter som hører sommeren med, og håper dere blir med disse dagene. Del aktivitet på Facebook og Instagram med #nbusommer og #bygdeungdom og skap den fellesskapsfølelsen vi kjenner så godt i NBU!

Linedance

Dato: 1. - 20. juli

Finn frem cowboy boots, og cowboyhatten og gjør deg klar til en svingom med linedance. Beste kostyme vinner. Lag egen koreografi og send inn en videosnutt på ca. 1 min, der du/dere danser til Chattahoothee av Alan Jackson. Denne videoen sendes inn i skjemaet innen 20. juli kl. 23.59. Vi oppfordrer til å bruke Landkreditts nummervester fra aktivitetspakken hvis lokallaget har bestilt dette.

Grill & kubb

Dato: 3. juli

Tørk støvet av kubb’n og samle gjengen for en omgang eller fem med kubb! Man blir sulten av spill og stort konkurranseinstinkt, så husk å ta med grillen, god mat, drikke og musikk. Finn ut hvem som blir fylkeslagets- eller lokallagets kubbmester.

Traktortreff og kaffeslabberas

Dato: 10. juli

Velg et samlingspunkt, kok kaffe, ta traktoren (eller bilen, sykkelen eller beina) fatt til en hyggelig kveld med kaffe og noe attåt.
Dette er en gylden mulighet til å shine og pimpe traktoren fram mot tevlingen Pimping av traktor!

Sykkeltur

Dato: 10. - 11. juli

Ta fram sykkelen fra skjulet, sjekk dekka og smør opp for en knirkefri tur. Ta med lokallaget eller fylkeslaget på en sykkeltur i fin norsk natur. Gjør gjerne litt ekstra ut av det og spis lunsj en plass med utsikt. Denne aktiviteten er også en konkurranse, så her er det bare å planlegge rute; det fylkeslaget som sykler flest kilometer, vinner! Fylket oppretter en klubb i appen Strava og hver enkelt deltager legger inn antall kilometer i sin klubb.

Bading med NBU

Dato: 14. juli

Ta med badeklær, regnklær, parasoll eller paraply - det finnes ikke dårlig vær - bare dårlige klær. Bli med på bading med NBU. Få med dere medlemmene ut til havet, fjorden, innsjøen eller elven for et forfriskende bad! For å gjøre dagen ekstra spennende arrangerer vi konkurranse om den morsomste og mest kreative flåtebilde!